Nyheter

Gjeldende betingelser

Betingelser for bruk av våre nedlastbare filer, finner du her - KLIKK!

Betaling:
Alle priser i nettbutikken er oppgitt i norske kroner og tillagt merverdiavgift.
Du kan betale for din ordre med Visa eller Mastercard. Vi har nå også forhåndsbetaling til konto som alternativ. Alle forhåndsbetalinger må være på konto innen 3 dager etter ordren er plassert, eller ordren kan bli kansellert. Du vil få mail om dette.

Har du betalt for en ordre, og ikke fått ordrebekreftelse/varer fra oss, kontakt oss snarest. Som regel skal ordrebekreftelsen komme i løpet av minutter til din oppgitte e-postadresse, etter et fullført kjøp. Er den ikke kommet innen 1 time, må du kontakte oss på e-post eller telefon. Husk at personlige stempler kan ta opp til 3- 5 uker før levering. Det trenger derfor ikke skje så mye med ordren din i løpet av denne tiden.


Frakt og forsendelse:
Papirgleder.no leverer til alle land i Europa. Porto vil da bli beregnet i etterkant og merverdiavgift trukket fra. Frakt og ekspedisjonsgebyr i Norge er kr. 69,- uansett ordrestørrelse. A-post ankommer som regel 1-3 dager etter forsendelse, og servicepakke ankommer 1- 5 dager etter forsendelse. Dette avhenger av hvor i landet du bor.

Når pakken er betalt, klargjør vi den for sending. Dette tar normalt 3-5 virkedager (mandag - fredag).
Nedlastbare produkter er klar til å lastes ned umiddelbart etter kjøpet.
Personlige stempler tar 3-5 uker å produsere. Som oftest har du stempelet innen 5 uker. I perioder med stor ordrepågang, kan det gå en uke ekstra. Dette gjelder spesielt til jul og i sommermåneden.

Når pakken din er sendt fra oss, vil du motta en levertbekreftelse på e-post. Sendinger som er sendt med servicepakke inneholder en sporingslink. Denne hjelper deg å holde rede på hvor din pakke befinner seg til enhver tid. Tar du med deg nummeret i denne e-posten, kan du hente pakken din på posten før du har fått pakkelapp. Det forutsetter at du har oppgitt ditt mobilnummer, samt korrekte e-postadresse.

Feil og mangler - angrerett:
Har du ikke mottatt ordrebekreftelse innen en time etter bestillingstidspunkt, sjekk i søppelposten om bekreftelsen er havnet der. Finner du den ikke der, sjekk om du har oppgitt riktig e-postadresse. Hvis du har oppgitt riktig adresse, kontakt oss snarest på salg@papirgleder.no og forklar problemet.

Kommer din pakke vekk i posten, vil du få denne erstattet med lik vare eller penger igjen. Skriv en e-post og forklar hva som har hendt. Vi vil melde pakken savnet på posten. Posten vil bruke ca. 3 uker på å lete etter den. Er den ikke kommet til rette innen da, vil du få pakken erstattet. Er pakken skadet underveis, ta vare på emballasjen. Denne må du vise frem på posten, og du vil der få utlevert skadeskjema for utfylling. Pakken vil evt. bli erstattet når saken er ferdig behandlet. Pakker som ikke blir hentet og returnert til oss, vil bli belastet med porto tur/retur til faktisk portopris. Dette beløpet blir trukket fra din innbetaling. Dette gjelder også dersom du har oppgitt feil leveringsadresse.

Angrer du på et kjøp, har du 14 dagers returrett. Benytt angrerettskjemaet du finner her. Husk å fylle det ut skikkelig, med all nødvendig informasjon. Porto på angrekjøp dekkes av deg. Når vi har fått dine varer i retur krediterer vi deg eller sender pengene i retur. Varen må være i perfekt stand når vi mottar den.
NB: Angrerett gjelder ikke personaliserte produkter og nedlastbare produkter.

Er det feil eller mangler på en vare eller en forsendelse, skriver du en e-post og forklarer problemet. Vi vil i felleskap finne ut av hva vi skal gjøre. Send aldri varer i retur, før du har vært i kontakt med oss.

Personopplysninger og sikkerhet:
For å kunne betjene deg på best mulig måte, er det nødvendig at vi har tilstrekkelig informasjonen om deg som kunde. Vi oppbevarer ikke sensitive eller kritiske data hos oss og informasjonen kan derfor ikke misbrukes. Vanlig betalingsform ved bestillinger i vår internettbutikk er Visa/Mastercard, og det er ingen sensitive eller kritiske data lagret i forbindelse med dette. Vi kan derfor berolige deg med at våre interne rutiner ikke gir rom for at utenforstående kan tilegne seg sensitiv eller kritisk informasjon.

Vår policy er at vi ikke skal selge, bytte eller på annen måte videreformidle informasjon av noen art om deg som kunde til tredjepart. Hvis du er påmeldt e-postlisten vår, vil du motta vårt nyhetsbrev. Denne kan du melde deg av når du ønsker, ved å endre dette i din konto i nettbutikken.

Alle sider ved lagring av informasjon er alstå sikret på en forsvarlig måte.

Ved å bruke våre sider, sier du deg enig i våre betingelser.

Tekst og innhold er copyright Papirgleder.no – kontakt oss ved spørsmål.
Vi håper du får en hyggelig handel på Papirgleder.no – og trenger du hjelp av noe slag, kontakt oss. Vi er her for deg!

Tilbake
Copyright © 2014 Papirgleder.no
Design & Layout Linda Mønstre for Papirgleder.no 2014 - All rights reserved.
Kontakt oss