Nyheter
Bilde1 Bilde2 Bilde3Bilde4

Papirgleder.no er en spesialbutikk for hobby, interiør og gaver. Hos oss vil du finne ting du ikke finner alle andre steder, da det vi selger, ofte er designet og produsert av oss selv. I tillegg til en stor og herlig avdeling med scrapbooking og kortlaging, selger vi også tekstiler som bomullstoffer, linstoffer, sytråd, linjaler og annet utstyr til de som liker å sy sine egne klær og dekor til hjem, fritid, arbeid, hytten eller skole. For ikke å glemme de som liker å quilte og drive med patchwork, applikasjon, håndsøm eller brodering! Vi arrangerer også bursdagsselskaper, utdrikningslag, venninnekvelder m.m. Ta kontakt med oss for tilbud!
Er du på jakt etter invitasjoner, takkekort, bordkort, bursdagskort, menyer eller gratulasjonskort til konfirmanten, brudeparet eller den nyfødte? Vi har det du trenger for å lage det selv!

Av merkenavn vi fører kan vi nevne: Linda Design, Riley Blake, We r memory keepers, Michael Miller fabric, Blend Fabrics, American Crafts, Butterick, Gutermann, Kwik Sew Pattern, Lakehouse, Lecien, McCalls, My Minds Eye, October Afternoon, Prima Marketing, Project Life, Ranger Ink, Simple Stories, Singer, Studio Calico, Vogue Sew Pattern, Penny Black, Washi tape m.m. Så har du behov for å lage innbydelser og invitasjoner, takkekort, bordkort, menyer osv. til bryllup, konfirmasjon, dåp eller jul, kan vi i Papirgleder.no hjelpe deg! I tillegg til mønsterpapir og pynt til invitasjonene dine, kan du også få laget ditt helt personlige stempel med din valgte tekst! Disse er unike i Norge, og du finner dem bare hos oss.

Papirgleder.no tar på seg designoppdrag for distributører og firma som ønsker å utforme sine egne produkter eller innpakning med våre mønster. Vi leaser ut blant annet alt av mønster du finner under Linda Design i vår nettbutikk. Så ser du for eksempel for deg kopper og fat i våre mønster, eller dine egne ideer for den del - vi kan realisere dem for deg - ta kontakt. Vi har kompetanse på produktdesign.

Papirgleder.no har vært på nett siden 2004, og i år har vi 10 års jubileum! Velkommen som kunde hos oss! Vi vil garantere deg en unik handleopplevelse med våre solide røtter i hobbymiljøet i Norge.

Copyright © 2014 Papirgleder.no
Design & Layout Linda Mønstre for Papirgleder.no 2014 - All rights reserved.
Kontakt oss