Nyheter

Hva er personlige stempel?

Hva er personlige stempel?
Personlige stempel er stempel med din valgte tekst. Det være seg navn, adresse, dikt, ord og uttrykk - ja, hva det måtte være! Det er du som selv bestemmer hva som skal stå i stemplene.
Eksempler på stempler som du ser på våre sider, er kun for å vise deg hvor mye tekst som kan passe i et stempel. Hva som skal stå der er altså helt opp til deg!

Edited stamps

Stemplene er laget av gummi (med laser) og blir produsert etter at en grafisk designer har bearbeidet de tekniske filene. Denne prosessen tar 3-5 uker, alt etter hvor i sesongene man befinner seg. Regn med god tid når du skal bestille stempler!

Hva med teksten og det som skal stå på stempelet?
Tekstene som er foreslått vil bli brukt om du ikke skriver i meldingsfeltet at det skal stå noe annet der. Selvfølgelig bytter vi ut navnet med det navnet du har oppgitt i leveringsadressen. Ønsker du et annet navn på stemplene enn ditt eget, kan du også skrive dette i meldingsfeltet.
Feks: Du ønsker å kjøpe et personlig stempel til din datter. Du heter Siri, så du skriver i meldingsfeltet (når du står i kassen og skal sjekke ut) at stempelet skal ha navnet Mette i stedet for ditt eget (Mette er navnet på datteren din). Så enkelt!
Hvis du ikke selv velger hvilken tekst du vil ha i tillegg til navnet, brukes den som allerede er oppgitt på eksempelet.

Husk at der er begrenset plass på stempelet. Det betyr at jo lenger navnet ditt er, jo mindre tekst får du plass til. Det antall bokstaver som vises i stempelet, er en god pekepinne på hvor mange tegn du kan ha i stempelet, + - 5 tegn alt etter som hvilke stempel du velger. Er det for mange bokstaver og tegn, vil du få melding om dette, slik at du kan endre teksten.

Hvordan bruker man stempelet i forhold til andre stempler?
Stempelet virker på helt lik måte som et hvilket som helst annet stempel. Det være seg klossestempler, clear stamps og halvmonterte stamps. Det beste du kan gjøre for ditt personlige stempel, er å montere det på ez-mount. Dette er mosegummien som ligger mellom selve gummistempelet og treklossen på et ordinært stempel. I tillegg til ez-mount, bør du finklippe rundt motivet, så godt inntil motivet du kan, for å slippe stygge kanter som sverter av når du stempler. Ta en stempelpute i valgt farge, og stemple i veg på glatt papir, glatt stoff eller annen glatt flate. Det finnes stempelputer for de fleste formål, også stoff - så merke klærne til barna på en enkel og billig måte! Husk at svart ikke alltid er det kuleste til personlige stempler! Test ut selv, da vel!

What you need

Hvor lenge varer et personlig stempel?
Et personlig stempel er ment å vare i en årrekke. Tar du godt vare på det, så er det ingen grunn til at det blir ødelagt med det første. Vi anbefaler deg å bruke permanent blekk (Archival) og ikke vaske stempelet mer enn nødvendig. Bruker du blekk som lett lar seg vaske vekk, anbefaler vi bare å dra stempelet over en klut med rent, lunkent vann. Det er ikke nødvendig med stempelrens og såpe, da dette forringer stempelet fortere. Fargen på stemepelet kan endre seg i løpet av tiden, men det har ingen begydning for resultatet. Oppevar det flatt i et mørkt, romtemperert rom, så bevarer du det best.

Jeg har skrevet feil på teksten, og stempelet er derfor ubrukelig, hva skjer?
Personlige stempler har dessverre ikke angre og returrett. Skriver du feil i teksten, får du dessverre ikke pengene tilbake, men du må bestille nytt stempel ønsker du det. Så sørge for å lese korrektur før du sender ordren avgårde. Den teksten du har valgt, er den teksten som kommer i stempelet.

Det er noe galt med stempelet, hva gjør jeg nå?
I sjeldne tilfeller kan det være noe galt med stempelet. Det kan være at en del av teksten mangler for eksempel. Dette skjer i sjeldne tilfeller, og er reklamasjon. Du vil da få nytt.

Før du kontakter oss om feil og mangler, så undersøk følgende:
- Har du klippet stempelet fint nok inntil kanten? Hvis ikke kan blekk smitte over på papiret.
- Har du klippet over deler av teksten selv? Dette kan skje, og vi kan undersøke dette på filene som er levert. Det er ikke reklamasjon på disse.
- Har du montert stempelet til ez-mount, og bruker du en akrylkloss? Gjør du ikke dette, kan du ikke forvente et like bra stempelresultat.
- Har du husket blekk?

Information in English:
Personalized stamps from Papirgleder.no are made of rubber, and laser engraved. They come unmounted, so you would like to ez-mount it and firmly trim it before you use it. Do not over wash the stamp, and keep it in a dark, tempered room for long lasting. Stamps are made and produced within 3-5 weeks, so make sure you order in time!

For preffered text and names, just write it on your way out to checkout, in the "meldingsboks". If you have any questions, don't hesitate to contact us for more info.

Copyright © 2014 Papirgleder.no
Design & Layout Linda Mønstre for Papirgleder.no 2014 - All rights reserved.
Kontakt oss