Nyheter

Betingelser - Nedlastbare filer

Papirgleder.no © 2004 - 2014 - All rights reserved

Ved å kjøpe et eller flere av våre nedlastbare produkter, samt laste ned evt gratis nedlastbare produkter, godkjenner du følgende betingelser/avtale:

Alle design og filer er copyright Papirgleder.no og dens respektive designere.
Filene er lisensiert til deg, ikke solgt til deg, og de vil derfor ikke være din eiendom. Dette betyr at du ikke kan gjøre med den som du ønsker, og at det er restriksjoner for bruken. Les mer under.

Det er bare du som kan bruke filene du har kjøpt hos Papirgleder.no. Alle som ønsker å bruke våre filer, må kjøpe dem selv.
Filene kan ikke brukes kommersielt, og er kun ment for privat bruk.

Dette er hva du KAN gjøre:
- Printe ut filene så mange ganger du ønsker på din hjemmeprinter.
- Bruke filene privat, i hobbysammenheng.
- Vise frem det ferdige resultatet til hvem du måtte ønske, enten det er privatpersoner eller magasiner/internettsider. Ikke i orginalform, men bearbeidet form. Det er god skikk å kreditere fileier.
- Ha en backup av filen på din pc/minnepinne/serverområde.

Dette kan du IKKE gjøre:
- Hevde filen er din.
- Distribuere filene på noen som helst måte. Her inngår videresalg, deling, låning og så videre. INGEN DISTRIBUSJON!
- Lage brusher og tubes fra våre filer/design.
- Bruke filene i forbindelse med webdesign, webtemplates, album, kort (som i for eksempel gratulasjonskort i masseopplag) og lignende formål som er ment å generere omsetning.
- Tilby filen(e) for nedlasting via internett, dele dem via lister og grupper (som for eksempel facebook grupper), inkludere dem i grafiske samlinger eller på annen måte dele dem.
- Du kan ikke bruke filene i noen form for forretningsøyemed, eller på noen måte (feks i logoer, som trademark osv.) i den hensikt å tjene penger på dem.

Begrenset ansvar:
Papirgleder.no og dens designere kan ikke bli holdt ansvarlig for skader som er oppstått ved bruk av våre nedlastbare filer.

Uautorisert bruk:
Det er ulovlig å reprodusere og/eller distribuere kopibeskyttet materiale uten skriftlig samtykke fra Papirgleder.no.
Du har bare lov å bruke filene som spesifisert over, eller du kan bli straffeforfulgt i henhold til norsk lov om åndsverk.

Betingelsene kan endres uten varsel av Papirgleder.no.

Angel policy:
Papirgleder.no vet at det er mange som ønsker å selge sine hjemmelagede produkter til venner og bekjente, på veldedighetsarrangementer og julemesser m.m.
Dette synes vi er helt i orden!

Så lenge produktene er laget av deg personlig, med dine hender og ikke maskinelt, og at våre produkter er inkludert i bearbeidet form, synes vi det er helt greit at du selger det du lager.
Dette betyr at du kan skrive ut så mange filer (for eksempel mønsterark) du måtte ønske, klippe disse til, og lime dem på et julekort sammen med andre produkter/produsenters produkter, og selge dem.

Det betyr også at du ikke får selge våre filer/produkter ubearbeidet. Du kan ikke printe ut massevis av motiver og tilby disse for salg i ubearbeidet form. Da er de ikke hjemmelaget, for å si det på en enkel måte.
Så kose deg med hobbyen din, og ikke tenke på at det du lager ikke kan selges. Så lenge du har bearbeidet produktet er det helt greit for oss!

Copyright © 2014 Papirgleder.no
Design & Layout Linda Mønstre for Papirgleder.no 2014 - All rights reserved.
Kontakt oss